قالب وردپرس

آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد بادمجان

سالاد بادمجان، سالادی با طعمی متفاوت است که مواد اولیه و روش تهیه‌ی آن نسبت به برخی از سالادهای دیگر، ساده‌تر است. امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی این سالاد خوشمزه را به شما آموزش دهیم. مدت زمان تهیه‌ی این سالاد، حدود نیم ساعت است. با ما همراه باشید.

 

آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد بادمجان

مواد لازمسالاد بادمجان:

بادمجان بزرگ (کبابی شده): ۲ عدد

پیاز کوچک: ۱ عدد

زرده‌ی تخم مرغ: ۱ عدد

روغن زیتون: ۱۰۰ میلی لیتر

نمک و فلفل: به میزان لازم

نان باگت بزرگ: یک عدد

گوجه فرنگی و زیتون (برای تزیین): به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجان‌های کبابی شده را پوست گرفته و ساطوری می‌کنیم. پیاز را رنده کرده و به بادمجان اضافه می‌کنیم.

زرده‌ی تخم مرغ پخته شده و رنده شده را به همراه نمک و فلفل، به بادمجان و پیاز اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

در مرحله‌ی بعد، روغن زیتون را هم به مواد قبلی اضافه می‌کنیم. می‌توانید برای آسان شدن کار، همه‌ی مواد را داخل مخلوط کن ریخته و آنها را میکس کنید.

نان باگت را برش‌های عرضی می‌دهیم و کمی از خمیر داخل آن را خالی می‌کنیم. از مواد سالاد داخل نان باگت را پر کرده و روی آن را با برش‌های زیتون و گوجه فرنگی، تزیین می‌کنیم.

منبع: homecookingadventure

 

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما