قالب وردپرس

 

آشنایی با طرز تهیه‌ی شیرینی گردویی
مواد لازم شیرینی گردویی :

کره: یک پیمانه

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

پودر قند: ۶ قاشق سوپخوری

آرد: دو پیمانه

گردوی خرد شده: یک پیمانه

پودر قند برای تزیین: یک سوم پیمانه

طرز تهیه شیرینی گردویی :

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد روشن می‌کنیم.

در ظرفی مناسب، کره و وانیل را ریخته و با هم‌زن خوب می‌زنیم تا کره نرم شود.

شکر و آرد را با یکدیگر مخلوط کرده و به کره اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

گردوی خرد شده را به مواد قبلی اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

از خمیر آماده شده، گلوله‌های کوچکی آماده می‌کنیم و در سینی فر که از قبل چرب کرده‌ایم با فاصله از یکدیگر، قرار می‌دهیم.

سینی را به مدت دوازده دقیقه در فر قرار می‌دهیم. وقتی شیرینی‌ها خنک شد، با پاشیدن پودر قند بر روی آن‌ها، شیرینی‌ها را تزیین می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: tareekaa

منبع : تابناک باتو