قالب وردپرس

با لذیذترین و خوشمزه ترین دسرهای ایتالیایی آشنا شوید

بهترین غذاهای شب عید
اسفند ۲۸, ۱۳۹۵
آموزش آسان طرز تهیه کیک اسفنجی خوشمزه با دو طعم متفاوت
اسفند ۲۹, ۱۳۹۵

اگرچه سفر به کشور ایتالیا برای بسیاری از گردشگران به منظور بازدید از معماری های باشکوه و مناظر زیبای این کشور است با این حال نمی توان گفت که گردشگران برای امتحان کردن غذاهای خوشمزه این سرزمین به آن سفر نمی کنند.

اگرچه امتحان کردن پیتزا و پاستا در ایتالیا می تواند با هر جای دیگری از جهان تفاوت های خاصی داشته باشد اما زمانی که پای خوردن دسر به میان می آید باز هم دسرهای ایتالیایی در فهرست محبوب ترین ها قرار دارند.

Related image

 

آنچه در ادامه این نوشته بدان پرداخته خواهد شد، دسرهای لذیذ و محبوب برگزیده از این کشور است که به همراه تصاویر آن برای شما به نمایش گذاشته خواهند شد. در صورت سفر نوروزی خود به ایتالیا می توانید برخی از آنها را برگزیده و امتحان کنید.

با ما همراه باشید:

استروفولی (Struffoli)

1

این توپ های خمیری که بسیار هم سرخ شده اند از بیرون ترد و کرانچ و از دورن توخالی هستند. با عسل، دارچین و یا سایر موادی که روی آن ریخته می شوند به شکل پرتقال های مدور در می آیند.

گرانیتا (Granita)

2

این دسر نیمه منجمد، با آب لیمو، پرتقال، نعناع و یا انواع بری ها، مزه دار می شوند.

تیرامیسو (Tiramisu)

3

این واژه در زبان ایتالیایی به معنای «مرا انتخاب کن» یا «مرا بردار» است. لایه های شکلات و پنیر در آن ترکیبی لذیذ و ترد را به وجود می آورد.

کانولی (Cannoli)

4

این شیرینی های لوله ای شکل که از سرخ کردن خمیر درست می شوند مخصوص منطقه سیسیل است و داخل آن با ریکوتا پر می شود.

تارتوفو (Tartufo)

5

تراقل بستنی که با شکلات و میوه پر شده، معمولا از دو طعم بستنی تشکیل شده که با دست با هم ترکیب شده اند.

پیزلّا (Pizzelle)

6

این وافل ها یا خمیرهای شیرینی روی آهن پخته می شوند تا بسیار ترد شوند. در حالی که هنوز گرم هستند با خامه پر و رُل می شوند.

مارونز گلاسه (Marrons glacés)

7

این فندق ها که با شهد پوشانده شده اند، می توانند به همراه سایر دسر یا به تنهایی خورده شوند.

کروستاتا (Crostata)

8

این تارت به سال های ۱۴۰۰ میلادی باز می گردد و عمدتا هم با میوه یا ریکوتا پر می شود.

اسفوگلیاتلّا (Sfogliatella)

خمیر این نوع شیرینی با استفاده از وسیله تهیه پاستا درست می شود و به شکل «دم خرچنگ» در می آید.

بیسکوتّی (Biscotti)

9

به این نوع از بیسکوئیت ها «کنتوچّینی» نیز گفته می شود. با قرار دادن آنها داخل چای یا قهوه خوشمزه تر هم می شوند.

بستنی (Neapolitan ice cream)

10

نام این بستنی از شهر ناپل گرفته شده و با توت فرنگی، شکلات و وانیل شکل پرچم کشور ایتالیا را به خاطر می آورد.

زابایون (Zabaione)

11

این دسر که ترکیبی از زرده تخم مرغ و شکر است خصوصا در زمان تعطیلات طرفداران زیادی دارد.

پنفورت (Panforte)

12

تکه هایی از این نوع دسر عمدتا به همراه قهوه و بعد از غذا سرو می شود. انواع گوناگوناگونی دارد و ترکیبی از آجیل، میوه و ادویه در آن به کار برده می شود.

پانا کوتا (Panna cotta)

13

این دسرهای کوچک محتوی خامه و شکر با گلاتین ضخیم می شوند و بدین ترتیب شکل خود را حفظ می کنند.

بروتّیبونی (Bruttiboni)

14

این دسر ترکیبی از نوعی کیک میوه دار به نام meringue و آجیل های تکه شده و سرخ شده است. معنی این نوع از دسر «زشت اما خوب» است.

انجل وینگ (Angel wings)

15

از آن به cenci یا chiacchiere نیز یاد می شود. این تکه های خمیر به خوبی سرخ می شوند و با پرتقال مزه دار می شوند.

گلاتو (Gelato)

16

گلاتو در مقایسه با سایر بستنی ها سالم تر است و چربی کمتری نیز دارد. نه تنها در ایتالیا بلکه در تمام جهان طرفداران خاص خود را دارد.

بومبولوناس (Bombolonas)

17

این دونات های شکم پر به «بمب کالری» هم معروف هستند که با شکلات، کاستارد و مربا پر می شوند.

فروتّا دی ماروترانا (Frutta di marotrana)

18

این دسر سیسیلی به شکل انواع میوه ها و سبزیجات درست می شود و در تمام دوران تعطیلات در سراسر کشور ایتالیا دیده می شود.

کاسّاتا (Cassata)

19

کاسّاتا یا کاسّاتای سیسیلی کیک های اسفنجی شکلی هستند که با میوه و سایر شیرین کننده های دیگر پوشانده می شوند. عمدتا هم برای فستیوالی به نام «سنت آگاثا» تهیه می شوند.

منبع : روزیاتو