تزئین حلوا – تزیین حلوا مجلسی – تزیین حلوای زیبا


  تزئین حلوا – تزیین حلوا مجلسی – تزیین حلوای زیبا

خوب برای مقدار مواد داده شده در بالا باید بگم که می تونید ۱ پیمانه از آردش کم کنید و جاش ارد برنج بریزید تا تر حلوا تیریزی داشته باشید. اما یادتون باشه که باید مقدار روغنش رو کمتر کنید چون جذب روغن توی ارد برنج کمتر از ارد گندمه.

 تزیین حلوا برای سفره٬ تزیین حلوا برای مجلس ختم٬ تزیین حلوا مجلسی

نوع سنتی حلوا با آرد سنگک تهیه می شه. رنگ حلوا بستگی به میزان تفتی که به آردتون می دید داره و همینطور مقدار زعفران یا دیگر مواد افزوده شده به حلوا مثل شیره انگور- هویج و ….

معمولا برای انواع حلوا باید از روغن جامد استفاده کنیم و گاهی ترکیب هر دو یا کره.

در پخت حلوا با روغن مایع حلوای ما شل می شود و قابل ریختن در قیف و کار با ماسوره نخواهد بود.

و با روغن جامد شما کیفیت بهتری دارید و برای تزیین دستتان باز است.

اما اگر در محل سردی باشد روغنش می ماسد.

 تزیین حلوا برای سفره٬ تزیین حلوا برای مجلس ختم٬ تزیین حلوا مجلسی

با کره طعم و نرمی بهتری به حلوا می دهیم. اما برای تفت دادن آرد مناسب نیست و زود می سوزد.

پس در نتیجه یک حلوای خوب مخلوطی از روغن جامد و کره و کمی هم مایع است.

آرد حلوا باید کاملا نرم و ریز و الک شده باشد و بدون گلوله و رطوبت.

بهتر است همیشه اول آرد بدون روفن تفت داده شود و سپس روغن بریزید.

حرارت باید ملایم باشد و مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا بطور یکدست تفت بخورد.

رنگی که آرد به هنگام تفت خوردن به خود می گیرد رنگ نهایی حلوای ما را به کمک موادی مثل زعفران تشکیل می دهد.

باید کمی هم جا برای تفت خوردن با روغن بگذاریم و حواسمان باشد تا زیادی تیره نشود.

بهتر استکمی روشن تر برداریم و باقی را به همراه روغن تفت دهیم و اگر به نظرمان روشن بود رنگ حلوا با روغن مدت زمان بیتری تفت بدهیم.

شکر حلوا باید به صورت شهد تهیه شود.

بهترین زمان افزودنگلاب و هل و زعفران دم کرده همراه با شهد می باشد.

 تزیین حلوا برای سفره٬ تزیین حلوا برای مجلس ختم٬ تزیین حلوا مجلسی

مقدار اندازه شکر باید دقیق باشد.کمی آن (شهد) باعث میشود حلوا انسجام نداشته و تکه تکه شود.و حلوای نرمی نخواهید داشت.

از قبل از شروع به تفت اردتان باید زعفران را دم کنیدوشهد را آماده کنید و افزودنی هایش را در اخر بزنید ( هل و زعفران) و بعد شروع به تفت دادن آرد کنید.

یک نکته کلیدی و بسار مهم در تهیه حلوا این است که دمای شهد و آرد تفت داده باید یکسان باشد. هر دو ولرم. یا اینکه یکی سرد و دیگری داغ باشد.

معمولا شهد سرد شده حلوا را دیرتر باز می کندو هم زدن حلوا سخت می شود.

البته اگر سرعت عمل داشته باشید و حرفه ای باشید و خود را نسوزانید می توانید هنگامی که آرد را تفت می دهید روی حرارت کم کم شهد سرد شده را اضافه کرده و  سریع هم بزنید.

اگر قرار باشد در حلوایمان شیره بریزیم دیگر نیازی به شهد نیست.

شیره اگر رقیق است همانطور و گرنه کمی با آب شلش کنید.چون سفت باشد هم زدن حلوا مشکل می شود.

اندازه گیری اصولی و دقیق مواد حلوا یکی از مهمترین مراحل است.

 تزیین حلوا برای سفره٬ تزیین حلوا برای مجلس ختم٬ تزیین حلوا مجلسی

برای تزیین حلوایمان باید کاملا سفت و کمی خنک شده باشد.(قیف و ماسوره و قالب زدن)

اگر شل یا داغ باشد نمی شود با آن کار کرد.

برای تزیین حلوا می توانید از انواع ماسوره- کپسول- نان بستنی- کاپ های کاغذی- مرواریدهای خوراکی- انواع خشکبار و آجیل و …. کمک بگیرید.

همچنین با تیره و روشن در آوردن قسمتی از آردتان  می توانید دو یا چند طیف رنگی متفاوت داشته باشید و برای تزیین از حلواهای سیر و روشن بهره ببرید.

علت ترک خوردن حلوا معمولا کمی روغن است.

 تزیین حلوا برای سفره٬ تزیین حلوا برای مجلس ختم٬ تزیین حلوا مجلسی

اگر حلوای ما شل شده باشد و علت ان شهد و اب زیادی اش باشد با حرارت دادن حلوا درست میشود و مشکل حل خواهد شد.

اما اگر بخاطر روغن زیادی اش باشد مشکل حل نخواهد شد. البته می توانید با دستمال های مخصوص کمی از روغن اضافی را بگیرید.

یا اینکه کمی دیگر آرد  تفت داده و با روغن خیلی کم حلوای دیگری بسازید و با هم مخلوطشان کنید.

 تزیین حلوا برای سفره٬ تزیین حلوا برای مجلس ختم٬ تزیین حلوا مجلسی

 تزیین حلوا برای سفره٬ تزیین حلوا برای مجلس ختم٬ تزیین حلوا مجلسی

 تزیین حلوا برای سفره٬ تزیین حلوا برای مجلس ختم٬ تزیین حلوا مجلسی

 تزیین حلوا برای سفره٬ تزیین حلوا برای مجلس ختم٬ تزیین حلوا مجلسی

 تزیین حلوا برای سفره٬ تزیین حلوا برای مجلس ختم٬ تزیین حلوا مجلسی

 تزیین حلوا برای سفره٬ تزیین حلوا برای مجلس ختم٬ تزیین حلوا مجلسی

 تزیین حلوا برای سفره٬ تزیین حلوا برای مجلس ختم٬ تزیین حلوا مجلسی

 تزیین حلوا برای سفره٬ تزیین حلوا برای مجلس ختم٬ تزیین حلوا مجلسی

 تزیین حلوا برای سفره٬ تزیین حلوا برای مجلس ختم٬ تزیین حلوا مجلسی

بیتوته

 

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما