قالب وردپرس
طرز تهیه‌ی یک حلوای خوشمزه به سبک بحرینی
بهمن ۲۸, ۱۳۹۵
کارامل خامه‌ای و نمکی
بهمن ۳۰, ۱۳۹۵

تعداد: ۱۰ نفر

• زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

• زمان سرد شدن: ۱ ساعت

• زمان انجماد: ۸ ساعت

مواد لازم

• ۱/۳ پیمانه

• ¼ پیمانه شکر

• ۱٫۵ پیمانه ویفر شکلاتی خرد شده

• یک لیتر بستنی شکلاتی

• یک پیمانه آب‌نبات نعنایی

• یک پیمانه کیک شکلاتی-نعنایی خرد شده

طرز تهیه دسر،دسر بستنی،کارامل خامه‌ای،کیک هویج،شیرینی پزی

طرز تهیه

۱٫ در یک کاسه متوسط، کره آب شده و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. ویفرهای شکلاتی خرد شده را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را کف قالب دلخواه بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

۲٫ در کاسه مقاوم در برابر سرما، بستنی را با قاشق چوبی هم بزنید تا نرم شود. نصف پیمانه آب‌نبات نعنایی و نصف پیمانه کیک نعنا-شکلاتی خرد شده رابه آن اضافه کنید. سپس آنها را داخل قالب بریزید و به مدت ۱ ساعت یا بیشتر در فریزر قرار دهید.

۳٫ روی آن را با شکلات و کیک نعنایی تزئین کنید. روی کیک را با پلاستیک بپوشانید و به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود.

۴٫ برای سرو، دسر را از فریزر خارج کنید تا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بماند. سپس آن را سرو کنید.

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما