دمنوشی تند ولی همه کار

آزمایش های اخیرا نشان داده است که عصاره پونه در مقابل ویروس تب خال، ویروس آنفلوآنزا، بیماری نیوکاسل و ویروس های مختلف دیگر فعال است

دمنوشی تند ولی همه کار

به گزارش حکیم نیوز؛ پونه گیاهی علفی، از خانواده‌ نعنائیان است که در محیط های مرطوب می‌ روید از دیدگاه طب مکمل یکی از بهترین راه های بهره از خاصیت درمانی گیاهان دارویی نوشیدن دم کرده آن است؛ از این رو متخصصان طب مکمل به افراد توصیه می کنند پونه را به صورت چای و دمنوش استفاده کنند. این دمنوش به ‌خاطر خاصیتش در ایجاد آرامش، تسکین دردهای روده و بهبود گوارش و... از محبوبیت خاصی برخوردار است.

به باور متخصصان طب سنتی مصرف یک فنجان چای پونه گلو درد و حتی گلودرد میکروبی را درمان و با ویروس و عفونت های بدن مبارزه می کند؛ همچنین آنتی اکسیدان موجود در پونه سیستم ایمنی را تقویت می کند و حاوی رزمارنیک اسید و تیمول است.

از دیدگاه طب مکمل در پونه ترکیباتی وجود دارد که می تواند با سلول های سرطانی مبارزه می کند. پونه حاوی کوئرستین است که رشد سلول های سرطانی را کاهش و مرگ سلولی را بهبود می بخشد. برگ ها و گل های پونه و همچنین ساقه های آن می توانند جایگزین مناسبی برای بسیاری از آنتی بیوتیک ها باشند.

آزمایش های اخیرا نشان داده است که عصاره پونه در مقابل ویروس تب خال، ویروس آنفلوآنزا، بیماری نیوکاسل و ویروس های مختلف دیگر فعال است. به گفته ابوعلی سینا تندی و تلخی که پونه دارد بسیار نرم کننده است. این گیاه پرخاصیت خون را به سوی پوست می کشد و فرح آور است؛ همچنین پونه عرق ریز و بسیار گرمی بخش است.

از دیگر خواص دمنوش این گیاه دارویی می توان به رفع افسردگی، درمان آنفولانزا، نابودی شپش و قارچ ها، بهبودی زخم و سوختگی ها، درمان آلرژی، رفع یبوست، تسکین سرفه و سردرد و... اشاره کرد. همچنین از دمنوش پونه برای مشکلات گوارشی، نفخ و گاز معده نیز می توان استفاده کرد که البته باید تحت نظر متخصص طب سنتی و بعد از بررسی وضعیت جسمی و داخلی فرد این دمنوش تجویز شود.

برای تهیه دمنوش پونه تنها کافیست آب را بجوشانید و از روی حرارت بردارید و بعد چهار الی 6شش قاشق برگ پونه را در آن قرار دهید و اجازه دهید پنج دقیقه بماند بعد، از صافی رد کنید و با عسل ترکیب کرده و بنوشید.