روش تهیه باقلوا برای عید نوروز

روش تهیه باقلوا برای عید نوروز


مواد لازم برای ۶ نفر:

• مغز بادام ۵۰۰ گرم
• شکر ۲۵۰ گرم
• پودر هل یک قاشق پر
• زرده تخم مرغ ۲ عدد
• شیر نصف فنجان
• روغن ۲ قاشق پر
• آرد ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
• بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
• گلاب نصف فنجان
• قالب های کوچک فلزی

87816 202 شیرینی عید ( طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید )

 

روش تهیه باقلوا برای عید نوروز

شیر، بیکینگ پودر، روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط می کنیم و کم کم آرد می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا مایه خمیرشده به دست نچسبد و زیاد هم سفت نشود بعد خمیر را خوب مالش می دهیم و می گذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند سپس مایه بادام و قند وهل کوبیده را مخلوط می کنیم آنگاه روی میز را کمی آرد می پاشیم در صورت تهیه در جعبه از خمیر گلوله ای به اندازه یک گردو بر می داریم روی میز را کمی آرد می پاشیم و خمیر را با نورد نازک تا حدیکه ممکن است باز می کنیم ودقت می کنیم به آن فرم جعبه را بدهیم با برس مخصوص آرد روی روی لواش را پاک می نماییم.

جعبه را روی لواش قرار می دهیم لواش را بحدیکه تقریبا اطرافش نیم سانت از جعبه بزرگتر شود میبریم و این لواش را در جعبه می اندازیم و بهمین طریق داخل جعبه را می توان ۲ تا ۳ ورقه لواش انداخت بعد جعبه را با مایه بادام وقند آماده شده پر می کنیم وبا پشت قاشق مایه را فشار می دهیم تا کاملا سفت و صاف شود کمی گلاب با دست روی بادام و قند می پاشیم ودو تا چهار ورق لواش به طریق فوق روی جعبه می اندازیم .

باقلوا را با کارد بصورت لوزی یا چهار گوش می بریم بعد ۱۵۰ گرم روغن آب کرده را داغ می کنیم. و به تناسب روی جعبه ها می دهیم و جعبه ها را داخل سینی فر می چینیم وسینی را روی پنجره اول فر بطرف پاﺌﻳﻦ با حرارت ۳۰۰ درجه می گذاریم تا یک ربع بماند وروی باقلوا کمی طلایی رنگ شود سینی را بیرون می آوریم کمی که سرد شد روی جعبه ها را به تناسب از شربت آماده شده می ریزیم.

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما