قالب وردپرس

مواد اولیه سالاد اندونزی :

*کلم سفید  نصف کلم نسبتا کوچک
*کلم قرمز  نصف کلم نسبتا کوچک
*ژامبون مرغ خرد شده    ۲۰۰ گرم
*خیارشور خرد شده   ۲۰۰ گرم
*کنسرو ذرت  یک قوطی
*سس مایونز و فلفل    به میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد اندونزی :

ابتدا کلم‌ها را خرد می‌کنیم سپس آنها را شسته و در صافی می‌‌ریزیم تا خشک شود. در ظرف مناسب سرو، کلم‌ها را ریخته سپس یک ردیف ژامبون، بعد خیارشور و ذرت را ریخته و در پایان سس را با سالاد مخلوط و سرو می‌کنیم.

نکتــه:

این سالاد به علت داشتن خیارشور نیاز به نمک ندارد.

 

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما