قالب وردپرس
طرز تهیه سالاد ماکارونی با روش ساده
بهمن ۲۷, ۱۳۹۵

 

طرزتهیه مسقطی انار

طرزتهیه مسقطی انار

یادش بخیر قدیما وقتی سفره شب یلدا با شکلاتای رنگارنگ پر نشده بود مسقطی انار و بقیه شیرینی های سنتی

خونگی جایی تو سفره یلدای ما ایرانی ها داشتن. در این بخش از آموزش آشپزی با طرز تهیه مسقطی انار با ما همراه باشید و شب یلدا کنار خونواده با خوردن شیرینی دست پخت خودتون لحظه ها را شیرین تر کنین.
بهتون پیشنهاد می کنم حتما این دسر خوش رنگ و خوش طعم را درست کنید.

مواد  لازم برای تهیه مسقطی انار :

اب انار خالص   یک لیوان

پودر نشاسته  دو قاشق غذاخوری

شکر   بسته به ترشی انار

کره  سی گرم

گلاب   دو قاشق غذاخوری

طرزتهیه مسقطی انار

روش تهیه مسقطی انار :

اب انار و نشاسته وشکر را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی بشه.

کره و گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

این مخلوط را در قالب دلخواه ریخته و درون یخچال قرار دهید.

میتوانید دانه های انار هم داخل مسقطی بریزید.

مسقطی انار شش ساعت در یخچال بماند راحت از قالب در میاد.