قالب وردپرس
طرز تهیه کوفته زیتون یوفکا
طرز تهیه کوفته زیتون یوفکا
خرداد ۲۶, ۱۳۹۶
طرز تهیه‌ی باقلوای شکلاتی

باقلوا، شیرینی پرطرفدار و در عین حال گرانی است. امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک نوع باقلوا را در منزل با خمیر یوفکابه شما آموزش دهیم. امیدواریم شما نیز آن را تهیه کرده و از خوردنش لذت ببرید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

طرز تهیه‌ی باقلوای شکلاتی

مواد لازم  باقلوای شکلاتی:

عسل: یک پیمانه

کره‌ی آب شده: یک پیمانه

شکلات آب شده: یک و نیم پیمانه

خمیر یوفکا: به میزان لازم

فندوق، پسته و گردوی پودر یا خرد شده: به میزان لازم

طرز تهیه باقلوای شکلاتی :

ورقه‌های خمیر یوفکا را روی میز کار، پهن کرده و کمی با آب مرطوب می‌کنیم سپس در ابعاد تقریبی ۱۳*۹ آنها را برش می‌زنیم.

آنها را یکی یکی در سینی فر که از قبل چرب کرده‌ایم قرار می‌دهیم. روی سطح ورقه‌ی هر خمیر، کره مالیده و ۵ عدد خمیر دیگر که در همین ابعاد برش داده‌ایم، به همین ترتیب روی آن قرار می‌دهیم.

روی سطح پنجم، مقداری شکلات آب شده می‌مالیم سپس مخلوط آجیل را روی آن می‌پاشیم و در آخر، عسل را روی مواد می‌ریزیم.

۶ ورقه دیگر از خمیر یوفکا به همین ابعاد را به ترتیب روی عسل قرار می‌دهیم. توجه داشته باشید قبل از قرار دادن هر طبقه، روی آن را کره بمالید.

روی سطح باقلوای شکلاتی را کمی از آجیل خرد شده می‌ریزیم.

هر کدام از باقلواهای آماده شده را از قطر، به دو بخش تقسیم می‌کنیم تا به شکل مثلث دربیایند.

سینی را در فر با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار می‌دهیم.

سینی را از فر خارج می‌کنیم. روی سطح باقلواها را عسل می‌ریزیم و دو ساعت آن را کنار قرار می‌دهیم. وقتی عسل به خورد باقلوا رفت، مقداری شکلات آب کرده روی باقلواها ریخته و در ظرف مخصوص شیرینی قرار می‌دهیم.

 

روش تهیه باقلوا برای عید نوروز

باقلوای بادام

طرز تهیه و نحوه درست کردن باقلوا مخصوص

طرز تهیه باقلوا یزدی خانگی خوشمزه

طرز تهیه باقلوا یزدی با خمیر یوفکا

آسانترین و سریع ترین راه برای رسیدن به تناسب اندام ایده آل

 

منبع: tareekaa , تابناک با تو

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما