طرز تهیه‌ی کیک بیسکویتی

طرز تهیه‌ی کیک بیسکویتی


 

طرز تهیه‌ی کیک بیسکویتی

مواد لازم کیک بیسکویتی:

بیسکویت ساده پودر شده: یک و نیم پیمانه

پودر کاکائو: دو قاشق مرباخوری

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

روغن: نصف پیمانه

تخم مرغ: سه عدد

شیر: یک چهارم پیمانه

شکر: نصف پیمانه

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

بیسکویت ساده: به میزان لازم

طرز تهیه کیک بیسکویتی:

ابتدا بیسکویت پودر شده، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

در ظرفی جداگانه تخم مرغ و شکر را با هم‌زن مخلوط کرده سپس روغن و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم.

مخلوط تخم مرغ و شکر را به مخلوط بیسکویت پودر شده و کاکائو اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا مواد به شکل خمیر کیک درآیند.

نصف خمیر را در سینی پهن کرده و روی آن‌ها را با بیسکویت درسته، می‌پوشانیم.

نیمی دیگر از مواد را با مقدار شیری که داشتیم کمی رقیق‌تر می‌کنیم سپس آن را روی بیسکویت‌ها ریخته و صاف می‌کنیم.

قالب کیک را در فر به مدت ۱۵ تا بیست دقیقه با حرارت ملایم قرار می‌دهیم. پس از گذشت این زمان، شعله‌ی بالای فر را روشن می‌کنیم و کمی به آن زمان می‌دهیم تا کیک بپزد.

کیک آماده شده را به دلخواه تزیین می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: مجله آشپزی حکیم نیوز

منبع: cookpadتابناک باتو

 

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما