قالب وردپرس
طرز تهیه باقلوا یزدی خانگی خوشمزه
خرداد ۹, ۱۳۹۶
آموزش مرحله به مرحله تهیه زولبیا درخانه
طرز تهیه زولبیا و بامیه
خرداد ۹, ۱۳۹۶
طرز تهیه باقلوا یزدی با خمیر یوفکا

مواد اولیه باقلوا یزدی:

  • پودرقند ۱۵۰گرم
  • هل سبز (پودرشده) ۱قاشق مرباخوری
  • شکر ۵۰۰گرم
  • آب ۲لیوان
  • روغن مایع به میزان لازم
  • خمیریوفکا به میزان لازم
  • بادام (بدون پوست وپودرشده) ۳۰۰گرم
  • گلاب نصف لیوان
  • جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه باقلوا یزدی با خمیر یوفکا

طرزتهیه موادمیانی باقلوا یزدی:

بادام را به مدت یک ساعت درآب جوش بگذارید بعد از این مدت به راحتی پوستش راجدا کرده بگذارید کمی خشک شود بعد نیم ساعت در فریزر گذاشته و بادام را پودر کنید و با پودر قند و پودر هل مخلوط کنید.

طرز تهیه باقلوا یزدی با خمیر یوفکا

طرز تهیه شربت باقلوا یزدی:

۱٫ آب وشکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکرحل شودوشربت کمی قوام بیایدگلاب رااضافه کنیدوبعدازده دقیقه جوهرلیمو رابریزید وپ نج دقیقه بعدحرارت را خاموش کنید.

۲٫ حالا در ظرف موردنظر (که میتونه یک ظرف پیرکس باشه یا یک سینی آلومنیومی) یک لایه خمیریوفکا میچینیم روی آن کمی گلاب اسپری کرده ونیمی ازموادمیانی راروی آن میریزیم یک لایه دیگرخمیریوفکاچیده گلاب اسپری میکنیم وبقیه موادمیانی را روی آن ریخته وپخش میکنیم بایدکل سطح خمیر را بپوشاندیک لایه دیگرخمیرمیچینیم وبا دست کمی آن راپرس میکنیم تاهمه جای باقلوایک سطح شود.

۳٫ دراین مرحله بایک چاقوی تیزخمیر رابه صورت لوزی یا بدلخواه مربع شکل برش میزنیم و روغن مایع راکه کمی گرم کرده ایم روی تمام سطح باقلوامیریزیم.

۴٫ سینی را درطبقه وسط فر باحرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۶۰درجه فارنهایت به مدت ۲۰دقیقه میپزیم تاروی آن طلایی شود. سینی را از فرخارج کرده وشربت راکه بایدسردباشد روی باقلوا میریزیم کمی که شربت به خوردباقلوارفت آن رادر ظرف دیگرگذاشته وبا پودرپسته تزیین میکنیم نوش جان.

طرز تهیه باقلوا یزدی با خمیر یوفکا

نکات خیلی مهم:

۱٫نیازی به چرب کردن سینی یا ظرف پیرکس نیست.

۲٫گذاشتن بادام درفریزرقبل ازپودرکردن باعث میشوددیگر بادام درحین پودرشدن روغن نیندازد.

۳٫جوهرلیمو راحذف نکنیدزیرا بهترین چیزی است که مانع ازشکرک یاقندک زدن شربت میشود.

۴٫فراموش نکنیدکه شربت حتمابایدسرد باشدو بالعکس باقلوابایدکاملاداغ باشد درغیر اینصورت باقلوادیگر ترد نبوده وکاملاخمیر میشود.

۵٫اینم یه مدل پیچیدن باقلوا که اول خمیر رو مربع میکنید و بعد گوشه های مقابل رو به هم میرسونید و در آخر با دست کمی شکلش میدید و بازش میکنید.

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما