قالب وردپرس
باقلوا ایرانی
طرز تهیه و نحوه درست کردن باقلوا مخصوص
خرداد ۹, ۱۳۹۶
طرز تهیه باقلوا یزدی با خمیر یوفکا
طرز تهیه باقلوا یزدی با خمیر یوفکا
خرداد ۹, ۱۳۹۶

باقلوای یزد یکی از خوشمزه ترین شیرینی های ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه باقلوا یزدی کار سختی نیست . ولی کمی نیاز به دقت دارد. در عوض یک شیرینی خیلی خوشمزه که سوغات یزد است تهیه کرده اید و کمتر کسی است که شیرینی شما را دوست نداشته باشد.

طرز تهیه باقلوا یزدی

باقلوا یکی از اصیل ترین سوغات یزد است که البته در اکثر شهرهای جهان بفروش می رسد . ولی اصالت ان مربوط به یزد می شود. شما میتوانید با مراحلی که در زیر بیان می کنیم خودتان در منزل این باقلوا را تهیه کنید.

طرز تهیه باقلوا یزدی خانگی

طرز تهیه باقلوا یزدی خانگی

طرز تهیه باقلوا یزدی

طرز تهیه باقلوا یزدی از سه مرحله تشکیل می شود:
+خمیری مشابه خمیر نان  که لواش باقلوا نام دارد.

+مایه ای محتوی پودر پسته که در میان باقلوا گذاشته می شود.

+شربتی که برای شیرین کردن ، روی باقلوا ریخته می شود.

 

مواد لازم برای تهیه مایه داخل باقلوا

۳۰۰ گرم    پودر پسته یا بادام

۱۵۰ گرم    پودر قند

نصف قاشق غذا خوری    هل

طرز تهیه مایه داخل باقلوا

به گزارش آسان طب برای تهیه مایه باقلوا یزدی شما باید پودر بادام یا پسته را  همراه با پودر قند و هل حسابی را ترکیب کنید و در ظرفی جداگانه کنار بگذارید تا بعدا از آن استفاده کنید.

طرز تهیه باقلوا یزدی خانگی

طرز تهیه باقلوا یزدی خانگی

مواد لازم برای تهیه شربت باقلوا

نیم کیلو    شکر

دولیوان    آب

نصف لیوان    گلاب

طرز تهیه شربت باقلوا

در طرز تهیه باقلوا یزدی آمده که برای تهیه شربت باقلوا شما باید شکر و آب را با هم مخلوط کنید. سپس ان را روی حرارت بگذارید. وقتیکه مایه جوش آمد و نسبتا غلیظ شد، به آن گلاب بیافزایید و وقتی چند جوش زد حرارت را خاموش کنید.

انگاه شربت را از صافی رد کنید و ان را هم در ظرفی جداگانه بگذارید تا از ان استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه لواش باقلوا :

۲عدد    زرده تخم مرغ

۳قاشق سوپخوری    روغن مایع

نصف قاشق مرباخوری    بکینگ پودر

یک استکان     شیر

۱۰۰گرم    کره

کمی    نمک

کمی    گلاب

به مقدار کافی    آرد سفید

طرز تهیه باقلوا یزدی خانگی

طرز تهیه باقلوا یزدی خانگی

طرز تهیه لواش باقلوا و طرز تهیه شیرینی:

در طرز تهیه باقلوا یزدی آمده است که در اولین مرحله باید بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل بکنید. سپس روغن و زرده های تخم مرغ را با هم ترکیب کرده و شیر را به ان اضافه کنید. اینها را حسابی با هم مخلوط کنید.

در مرحله بعدی برای تهیه باقلوا یزدی آرد را الک کنید . سپس ان را  کم کم به مایع موجود اضافه کنید تا جاییکه خمیر به دست نچسبد. یادتان باشد اگر آرد را یکدفعه اضافه کنید ارد گلوله گلوله میشود و صاف کردن ان مشکل است.

اکنون خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید( طرز تهیه باقلوا یزدی ) و اجازه دهید ۱الی ۲ساعت در جایی بماند. سپس از این خمیر گلوله ای به اندازه یک نارنگی بردارید، آن را با وردنه کاملاً نازک کنید.

جعبه ای فلزی ( یا ظرفی که قابل استفاده درفر است ) را انتخاب کنید و خمیر را کف آن پهن کنید .

لواش دوم را هم به همین روش پهن کنید و روی لایه ی اول لواش بگذارید.

سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی ۲ لایه خمیر بریزید و با دست کاملاً فشارش دهید.

بعد از انجام مراحل قبلی با دست کمی گلاب را روی لایه های مواد بپاشید.

در مرحله بعدی برای تهیه باقلوا یزدی مجدداً یک لواش دیگر را باز کنید ، با وردنه خوب نازکش کرده و روی مواد بگذارید. سپس کناره های اضافی خمیرهای لواش را با کارد جدا کنید و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع ببرید.

در این قسمت ( طرز تهیه باقلوا یزدی ) هم باید کره را داغ کنید و روی شیرینی بریزید . وقتیکه کره کاملاً جذب شیرینی شد جعبه باقلوا را درقسمت پائینی فر (  قبلا با حرارت ۳۵۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه گرم کنید ) میگذاریم.

سپس ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ، شیرینی را در پنجره بالایی میگذاریم تا روی باقلوا طلایی رنگ شود. پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت  را کم کم روی آن می ریزیم تا کاملاً جذب شیرینی شود. اجازه دهید خنک شده و شربت جذب ان شود. اگر دوست داشتید در این مرحله میتوانید باز هم کمی شربت به ان اضافه کنید.

 

امیدواریم از طرز تهیه باقلوا یزدی در این بخش استفاده کافی را برده باشید.

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما