قالب وردپرس

طرز تهیه خورش مرغ ترش شمالی

خرید مجموعه کامل کارتون های قدیمی
اسفند ۱۹, ۱۳۹۵
کباب ترش، کباب محلی گیلانی
اسفند ۱۹, ۱۳۹۵
خورش مرغ ترش شمالی
مواد لازم برای تهیه خورش مرغ ترش
مرغ نصف یک عددمتوسط(تقریبا ۷۵۰ گرم)

سبزی نیم کیلو شاملتره جعفری نعناع گشنیز

سیر یک بوته

لپه یک قاشق سوپخوری پر

آرد برنج ۱ قاشق سوپخوری

آب نارنج نصف لیوان(البته میشه از آبلیمو هم استفاده کرد)

تخم مرغ ۲ عدد

نمک وفلفل به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه خورش مرغ ترش :

Picture 088.jpg

 

مرغ را با دو قاشق روغن کمی سرخ میکنید.۲ لیوان آب روی مرغها بریزید و با حرارت متوسط بزارید بپزه.
بعد لپه تمیز کرده را بهش اضافه میکنیم.میگذاریم تا مرغ ولپه نیم پز بشوند.حالا سیر و سبزیها رو کاملا ریز خرد میکنیم و در روغن کمی سرخ میکنیم و در ظرف مرغ میریزیم میگذاریم که با مرغها چند جوش بزند و بپزد..
آرد برنج را در کمی آب سرد حل میگیریم و داخل خورش میریزیم و کمی هم میزنیم تا گلوله نشه و بعد هم میزان نمک و فلفل خورشت را اندازه میکنیم و آب نارنج یا لیمو را اضافه میکنیم.بعد از چند جوش تخم مرغها رو تو کاسه میشکنیم و همراه کمی نمک با چنگال هم میزنیم .
بعد اونرا هم توی خورشت میریزیم و در قابلمه را برای چند دقیقه میگذاریم تا تخم مرغها بسته شود.بعد از ۳ دقیقه هم شعله رو خاموش میکنیم و غذا را در ظرف میکشیم
طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما