قالب وردپرس
طرز تهیه «سس پنیر فرانسوی»
فروردین ۱۸, ۱۳۹۶
آب کردن چربی های شکم در کوتاه ترین زمان
فروردین ۱۹, ۱۳۹۶
سابله بادام یکی از شیرینی های خوشمزه و مجلسی است. خمیر سابله ، خمیری است که از مخلوط شدن آرد، کره، پودر شکر، زرده تخم مرغ و مواد دیگر به دست می‌آید.

به علت اینکه مخلوط در هنگام لمس به مانند sable یا شن می‌شود، به این نام نامیده شده‌است.

تهیه این خمیر به کشور فرانسه محدود نمی شود بلکه در انگلستان، اتریش و غیره انواع گوناگونی دارد.

نان، شیرینی، دسر , طرز تهیه سابله بادام شیرینی عید ترد و خوشمزه و مقوی

مواد لازم برای تهیه سابله بادام

آرد : ۵٠٠ گرم

مغز : ١۵٠ گرم پودر شده برای بادام یا (پسته)

پودر قند: ٢۵٠ گرم (٢٠٠ گرم پودر شکر زدم)

روغن جامد: ٢۵٠ گرم

زرده تخم مرغ: ٢ عدد

پودر هل: ۳ ق چایخوری پر

Image result for ‫سابله بادام‬‎

 

طرز تهیه سابله بادام

ابتدا زرده تخم مرغ را خوب می زنیم. بعد پودر قند را اضافه می کنیم و با همزن خوب می زنیم.

سپس روغن را اضافه می کنیم. بعد هل و در آخر آرد را به مواد اضافه می کنیم. تا جایی که با همزن بتوانیم هم می زنیم. بعد از آن با دست ورز می دهیم.

حالا پودر بادام یا (پسته ) را هم اضافه و مخلوط می کنیم. خمیری مثل پودر نان به دست می‌آید.

در این مرحله خمیر سابله بادام را از چرخ گوشت رد می کنیم. دور اول که از چرخ گوشت رد کردیم حالت خورد شده می شود. این یعنی خمیر آماده نیست.

دور دوم هم رد می کنیم. خمیر سابله بادام وقتی آماده است که به صورت مارپیچ از پنجره چرخ گوشت بیرون بیاید. اگر لازم باشد سه دور چرخ می کنیم.

اگر خواستید با نارگیل یا کنجد درست کنید، بعد از رد کردن از چرخ گوشت نارگیل یا کنجد را اضافه کنید.

بعد از چرخ کردن، خمیر را کمی با دست ورز می دهیم تا منسجم شود.

شیرینی سابله بادام نیاز به دمای بالای فر ندارد. حالا کف سینی را کاغذ روغنی انداخته خمیر را به قطر نیم سانت باز می کنیم و قالب می زنیم.

شیرینی را در فر ۱۵۰ تا ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه می پزیم.

مدت زمان پخت شیرینی سابله بادام بستگی به دمای فر دارد.

نکته : 

این شیرینی نیاز به استراحت ندارد.

طرز تهیه سابله بادام شیرینی خوشمزه و مجلسی

منبع:مریم رضایی

منبع :مجله تصویر زندگی