طرز تهیه سالاد خیار اندونزی
طرز تهیه سالاد خیار اندونزی

طرز تهیه سالاد خیار اندونزی


سالاد خیار اندونزی یکی از صدها مدل سالادی است که می توانید در روزهای گرم تابستانی از خوردن آن لذت ببرید.

سالاد خیار اندونزی به دلیل ترکیب غذایی فوق العاده ای که دارد دارای یک طعم خاص و ویژه ای است.

 

 

طرز تهیه سالادهای فصل تابستان,درست کردن سالاد اندونزی

مواد لازم برای درست کردن سالاد خیار اندونزی :
  • ۱ خیار، پوست کنده و قطعه قطعه
  • ۱ قاشق غذاخوری پیاز قرمز، کمی درشتتر خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
  • ۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • ۱/۲ قاشق چایخوری شکر
  • فلفل قرمز خرد شده به میزان دلخواه
  • نمک دریا و فلفل سیاه برای طعم و مزه

طرز تهیه سالاد خیار اندونزی :
خیار، پیاز قرمز و گشنیزهای خرد شده را در یک ظرف ترکیب کنید.
سپس سرکه سفید، شکر، فلفل قرمز خرد شده به همراه دانه های فلفل، و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط تا به خوبی ترکیب شود.
روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت حداقل ۳۰۰ دقیقه قبل از مصرف قرار می دهیم

 

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما