طرز تهیه و نحوه درست کردن  باقلوا مخصوص
باقلوا ایرانی

طرز تهیه و نحوه درست کردن باقلوا مخصوص


مواد لازم :
۲۰ خمیر فیلو یا یوفکا، ۱ روز قبل بزارین یخچال تا یخش باز شه، بعد ۳۰ دقیقه هم بزارین در دمای اتاق، بعد استفاده کنین
حدود ۳۴۰ گرم کره آب شده
حدود ۳۴۰ گرم بادام درختی، بدون پوست که پودر کردین (۳ پیمانه پودر بادام، بدون پوست)
حدود ۱۷۰ گرم گردو که پودر کردین (۱ونیم پیمانه پودر گردو)
۳ قاشق غذاخوری شکر
۵ قاشق چایخوری پودر هل
۱ قاشق چایخوری پودر دارچین

برای شربت:
۳/۴ پیمانه شکر
۳/۴ پیمانه آب
۳/۴ پیمانه عسل
۱ قاشق چایخوری آب لیمو
۱ قاشق غذاخوری بعلاوه ۱/۴ قاشق چایخوری گلاب
۱/۴ پیمانه پسته خام،خرد شده برای تزیین

باقلوا ایرانی

باقلوا ایرانی


برای پوست کندن بادام ها، بادام هارو داخل آب جوش بریزین و یک بشقاب بزارین روش و ۱۰ دقیقه صبر کنین، بعد که سرد شدن، با دستتون پوستهاشونو دربیارین.خمیر هارو به اندازه قالب ببرین و روشونو بپوشونین تا خشک نشن، شکر، پودر هل و پودر دارچین رو مخلوط کنین و بزارین کنار، قالب ۲۳×۳۳×۵ سانتیمتری کره آب شده بمالین با فرچه، یک لایه خمیر بزارین داخل قالب،همه جاش با فرچه کره آب شده بمالین و ۵ تا خمیر دیگه روهم همینجور داخل قالب بزارین و هر سری همه جاشون کره آب شده بمالین.یک و نیم پیمانه از پودر بادام رو روش بریزین و با چنگال یکنواخت کنین، بعد، ۵ قاشق چایخوری از مخلوط شکر-هل-دارچین رو روش بپاشین، سپس ۴ تا خمیر فیلو رو روش بزارین و هر سری همه جاشون کره آب شده بمالین با فرچه، سپس پودر گردو رو روش پخش کنین، اگه کره سفت شد، ۲۰ ثانیه بزارین مایکروویو، بعد ۵ قاشق چایخوری از مخلوط شکر-هل-دارچین بپاشین روش و ۴ تا خمیر فیلو بزارین روش و هر سری مثل بقیه لایه ها،کره آب شده بمالین با فرچه، سپس باقیمانده پودر بادام رو پخش کنین روش و باقیمانده مخلوط شکر-هل-دارچین رو بپاشین و سپس ۶ خمیر فیلو روش بزارین،هر سری کره آب شده بمالین.

باقلوا ایرانی

باقلوا ایرانی

باقلوارو به ۲۴ قسمت تقسیم کنین با چاقوی تیز، حدودا ۵×۵ سانتیمتر، بعد در فر گرم شده ۱۸۰ درجه، ۳۵-۴۰ دقیقه بپزین تا قهوه ای طلایی شه.بعد از فر دربیارین و دوباره از جاهایی که بریدین بازم ببرین و همچنین اطراف قالب رو و ۱ ساعت صبر کنین تا سرد شه (ولرم).همه مواد شربت بجز گلاب رو مخلوط کنین و بجوشونین روی شعله ملایم، بعد شعله رو کم کنین و ۵ دقیقه دیگه بجوشونین، بعد که کمی غلیظ شد، از روی شعله بردارین و گلاب رو اضافه کنین.روی باقلوای ولرم، شربت گرم بریزین.روی باقلوا ها پسته بریزین و ۲-۳ صبر کنین تا شربتو بکشه.
میتونین این باقلوا رو داخل ظرف دربسته، فریزر بزارین.

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما