طرز تهیه پیراشکی پیتزایی با خمیر نان شویدی


طرز تهیه پیراشکی پیتزایی با نان شویدی

در آموزش آشپزی امروز طرز تهیه پیراشکی پیتزایی با خمیر نان شویدی را خواهید دید. این غذای خوشمزه ، مناسب جشن تولد، سفر ، پیک نیک ها و … است.

طرز تهیه پیراشکی پیتزایی با نان شویدی

سلام دوستای خوب امروز دستور یه خمیر فوق العاده خوشمزه براتون دارم که یجورایی ابتکار خودمه عطر این خمیر به حدیه که حتی قبل ازینکه خمیرو بپزی یا سرخ کنی ؛ کاملا پیداست عطر دلچسبش و همینطور کاملا پوک و عالی میشه !!!

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی پیتزایی با نان شویدی

یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری خمیر مایه
یک لیوان شیر ولرم
یک چهارم پیمانه کره یا روغن مایع (من کره زدم قطعا خوشمزه تر میشه)
یک قاشق چایخوری بهبود دهنده
یک قاشق چایخوری نمک
دو قاشق چایخوری زردچوبه
دو قاشق غذاخوری شوید خشک الک شده
آرد سه پیمانه
تخم مرغ یک عدد

طرز تهیه پیراشکی پیتزایی با نان شویدی

ابتدا خمیر مایه شکر و شیر را با هم مخلوط کنین و بعد یک ربع جای گرم قرار بدین تا خوب پف کنه.

سپس یک عدد تخم مرغ و کره و نمک و زردچوبه و شوید خشک را خوب هم بزنین. بعد خمیرمایه را اضافه کنین و مخلوط کنین.

حالا آرد و بهبود دهنده را که از قبل باهم الک کردین اضافه کنین تا خمیر بدون چسبندگی بدست بیاد.

اگه مقدار آردی که گفتم کم بود بازم آرد اضافه کنین.

دوستان ورز خمیر خیلی مهمه و تو پوک شدن و سبک شدن بافت نونتون خیلی تاثیر داره.

پس تو این مرحله تنبلی نکنین و بعد از کمی ورز خمیر و ۵۰_۱۰۰ دفعه به ظرف بکوببد و سپس یک ساعت و نیم استراحت بدین.

بعد از اینکه پیراشکی پیتزایی ها را پیچیدین حتما روشون را بپوشونین و یه استراحت بیست دقیقه ای دیگه هم بهشون بدین.

بعد رومال بزنین و کنجد بپاشین و داخل فر با حرارت ۱۷۰ درجه بپزین.

مواد میانی پیراشکی پیتزایی

من برای مواد میانی پیراشکی پیتزایی ، مرغ ریش ریش شده فلفل دلمه ای و قارچ و پیاز نگینی و سیب زمینی سرخ شده ی نگینی و کمی رب گوجه و نخود فرنگی و ذرت و ادویه هم نمک و فلفل پودر سیر آویشن و بعد از سرد شدن هم پنیر پیتزا اضافه کردم .

رومال پیراشکی پیتزایی

برای رومال هم یک قاشق غذاخوری کره و یک ق خامه و یک زرده ی تخم مرغ باهم مخلوط کردم و رومال زدم .

منبع: آشپزی سپیده

 

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما