قالب وردپرس

این دسر بسیار ساده و خوشمزه بوده و گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانهایتان است. با ما همراه شوید …

مواد لازم:

 Image result for ‫طرز تهیه کرم وانیل‬‎

زرده تخم‌مرغ: ۷ عدد
شیر: ۴۰۰ میلی‌لیتر
خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم
شکر: ۲۵۰ گرم
پودر ژلاتین: ۴ قاشق سوپ‌خوری
آب سرد: یک دوم لیوان
وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

ابتدا شکر، زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را داخل قابلمه‌ای لعابی یا استیل ریخته با همزن دستی آنها را مخلوط می‌کنیم

سپس شیر را آرام آرام ریخته و بهم می‌زنیم و مواد را روی حرارت می‌گذاریم.

ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مدام بهم می‌زنیم تا کرم به جوش آید.

وقتی به نقطه جوش رسید، فورا از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود.

خامه را داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم و کرم را آرام آرام به خامه اضافه کرده و با همزن دستی به هم می‌زنیم تا مواد صاف و یکدست شوند.

پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب می‌کنیم و داخل کرم می‌ریزیم.

همیشه به این نکته دقت می‌کنیم که کرم و ژلاتین هیچ‌کدام داغ نباشند.

بهترین زمان اضافه کردن موقعی است که ژلاتین و کرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.

کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.