طرز تهیه کوفته زیتون یوفکا

طرز تهیه کوفته زیتون یوفکا


امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یک نوع غذای خوشمزه و لذیذ با استفاده از خمیر یوفکا آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این دسر لذیذ و متفاوت، با ما همراه باشید.

مواد لازم  کوفته زیتون:گوشت گوساله (چرخ کرده): ۴۰۰ گرم
گوشت گوسفندی (چرخ کرده): ۴۰۰ گرم
خمیر یوفکا: ۱ عدد
فلفل قرمز (ریز خرد شده): ۱ عدد
فلفل دلمه ای (ریز خرد شده): ۱ عدد
برگ نعناع تازه (ریز خرد شده): ۳ عدد
برگ جعفری (ریز خرد شده): ۵ الی ۶ عدد
زیتون سبز (خرد شده): ۱۵۰ گرم
سیر (ریز خرد شده): ۱ حبه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
گوجه فرنگی (دو نیم شده): برای سرو
فلفل سبز: برای سرو
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته زیتون یوفکا

طرز تهیه:۱٫ گوشت گوساله و گوسفندی چرخ کرده را در ظرف مناسبی قرار دهید. فلفل قرمز، فلفل دلمه ای، برگ نعناع، برگ جعفری و زیتون خردشده را اضافه کنید. سیر ریز خردشده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید و در سلفون بپیچید حدود ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

۲٫ خمیر یوفکا را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید. مخلوط گوشت را روی یک طرف خمیر پخش کنید. خمیر را رول کنید و سپس برش هایی به پهنای ۳ سانتی متر روی آن ایجاد کنید.

۳٫ مقداری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. برش های خمیر را در روغن سرخ کنید. سپس آنها را به همراه گوجه فرنگی و فلفل سبز کباب شده سرو کنید.

کاهش ۵ تا ۷ کیلو وزن در ۴۰ روز
طرز تهیه سوفله مرغ پیش غذایی خوشمزه و مغذی
غذاهایی که به اندازه زادگاهشان معروف هستند
۱۰ غذای کم کالری برای خوش اندام شدن

 

آشپزی مثبت

 

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما