قالب وردپرس

لقمه‌ی پنیر و سبزیجات، مناسب برای افطار

۳۰ راه برای افزایش رزق و روزی
اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۶
تزئین حلوا – تزیین حلوا مجلسی – تزیین حلوای زیبا
خرداد ۱, ۱۳۹۶

کم کم به روزهای ماه مبارک رمضان نزدیک می‌شویم. به همین دلیل، بی مناسبت ندیدیم که آموزش غذاهایی مناسب با سفره‌ی افطار و سحر را نیز در کنار آموزش‌های دیگر، برای شما خوبان قرار دهیم. امروز روش تهیه‌ی لقمه‌ی پنیر و سبزیجات را برای شما در نظر گرفته‌ایم. امیدواریم که آن را تهیه کرده و در کنار سفره‌های افطار خود قرار دهید و از آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.

 

لقمه‌ی پنیر و سبزیجات، مناسب برای افطار

مواد لازم:

نان لواش: به میزان لازم

پنیر سفید: ۲۰۰ گرم

خیار خرد شده یا رنده شده: ۴ عدد متوسط

نعنا و ریحون تازه: به میزان دلخواه

زیتون سبز یا سیاه ورقه شده: نصف پیمانه

نمک: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا پنیر را در ظرفی ریخته و خیار، نعنا، زیتون و نمک را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. نان را به شکل مستطیل برش می‌دهیم و مخلوط پنیر را روی تمام سطح آن، پهن می‌کنیم. سپس نان را رول می‌کنیم.

در صورتی که تمایل داشتید، از گردوی خرد شده نیز می‌توانید در این لقمه‌ها، استفاده کنید. لقمه‌های پنیر و سبزیجات ما آماده است. نوش جان!

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: atyabtabkha

 

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما