قالب وردپرس
انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان
طرز تهیه مرغ شکم پر
اسفند ۳, ۱۳۹۵
طرز تهیه جوجه کباب ترش با سیخ چوبی
اسفند ۳, ۱۳۹۵
  • مرغ رو با پوست خوب می شوریم  و داخل شکمش رو خالی میکنیم و میشورییم، اگه دوست داشتین میتونین پوستشو بگیرین ولی من با پوست گذاشتم .سینه مرغ را برای اینکه مغز پخت بشه دو تا شکاف زدم ومرغ را با پیاز و فلفل دلمه ایی و سیر و زعفران و آبلیمو و نمک حسابی مزه دار میکنیم و یه شب میذاریم بمونه بعد برای مواد داخل شکمش (مواد میانی کاملا سلیقه ایه) مقداری جعفری رو تفت میدیم سپس زرشک و آلوبخارا و گردو رو اضافه میکنیم و دو قاشق رب انار اضافه میکنیم سپس این مواد داخل شکم مرغ گذاشته و به مدت ۲ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم.قبل از اینکه بره تو فر یه کره ۵۰ گرمی رو آب میکنیم و زعفران و آب لیموی طبیعی فلفل سیاه رو بهش اضافه میکنیم قبل از گذاشتن تو فر نصفشو روی مرغ میدیم بعد وسط پخت مرغ و درمیاریم و بقیه ی کره و زعفران و آبلیمو رو روی مرغ میدیم.