نان فرشته
طرز پختن نان

نان فرشته



۶۰۰-۶۵۰ گرم آرد بعلاوه مقداری برای رول کردن
۷ گرم خمیر مایه فوری
۱۰ گرم شکر
۱۰ گرم نمک
۴۰۰ گرم خامه ترش(طرز تهیش در کانالم هست)
۶۰ گرم روغن زیتون
۵۰ گرم آب ولرم مایل به گرم

آرد رو الک کنین، خمیر مایه، شکر و نمک رو اضافه کنین و مخلوط کنین، وسط مواد یک گودی باز کنین و خامه ترش، روغن زیتون و آب رو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه.
شاید آرد بیشتری لازم بشه.بعد که خمیر جمع و جور شد، بردارین بزارین روی میزی که کمی آرد پاشیدین و خوب ورز بدین، بعد بشکل یک دایره بزرگ دربیارین و روشو خوب بپوشونین و بزارین جای گرم تا حجمش دوبرابر شه.
دستور پختن نان

طرز پختن نان


روی سینی فر، کاغذ روغنی بزارین، خمیر رو به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنین.یک قسمت رو بشکل طناب نازک دربیارین و مثل عکس وسط سینی بپیچونین، ۸ تا قسمت هم مثل عکس شکل بدین ولی نازک چون قراره پف کنه و اطراف مارپیچ بچینین.
بعد اون یک قسمت باقیمانده هم به توپهای کوچک تقسیم کنین و مثل عکس جاهای خالی رو پر کنین و روی خمیر روغن زیتون و اگه خواستین، زرده تخم مرغ بمالین و بپوشونین و بزارین ۲۰-۳۰ دقیقه بمونه جای گرم تا پف کنه و بعد در فر گرم شده ۱۸۰-۲۰۰ درجه بمدت ۲۵-۳۰ دقیقه بپزین.بعد از فر دربیارین و روش دوباره روغن زیتون بمالین و روشو با حوله بپوشونین و ۱۰ دقیقه بزارین بمونه بعد نوش جان کنین.
دستور پختن نان

طرز پختن نان

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما