پرطرفدارترین و خوشمزه ترین ترشی محلی جنوب ایران

پرطرفدارترین و خوشمزه ترین ترشی محلی جنوب ایران


ترشی انبه ، یکی از ترشی هایی که سریع پس از درست کردن می توان آن را سرو کرد
اگه عاشق ترشی انبه هستید، پس وقتش است که از خوردن آن لذت ببرید! ما اینجا یک دستور تهیه ساده و سریع از ترشی انبه داریم که با حداقل روغن درست می شود و می توانید بعد از درست کردن، آن را بخورید یا آن را تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم برای ترشی انبه  : 

سرکه : به مقدار کافی

سیر : نیم کیلو

سیاه دانه : ۲ قاشق غذاخوری

Image result for ‫ترشی انبه‬‎

طرز تهیه ترشی انبه  :

قسمت انتهایی انبه که سیاه است را بیرون آورده و به ۴ قسمت جدا نشده  تقسیم می کنیم.

سپس به مدت ۳ روز در آب نمک قرار می دهیم تا رنگ سبز آن به تیرگی تبدیل شود.

فلفل ها  را در تابه بو داده و بعد از خنک شدن آسیاب می کنیم

در این مرحله انبه ها را در صافی گذاشته تا آب آن خشک شود و سپس تخم گشنیز آسیاب شده را درون شکاف انبه ها ریخته و روی آن سیرهای پوست کنده شده را می گذاریم.

برای تزئین در انتهای کار سیاه دانه های بو داده را در لابه لای انبه ها می ریزیم.

در آخر روی تمام انبه ها سرکه ریخته و در ظرف را محکم می بندیم.

نکته مهم :
برای درست کردن این ترشی حتما باید از دستکش استفاده کنید زیر فلفل های بوداده شده بسیار تند بوده و پوست تان را اذیت می کنند.   منبع :  سیمرغ  و بامداد

 

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما