پلوی مجلسی و سوپ جو

پلوی مجلسی و سوپ جو


هویج هارو خلال کنید و با روغن سرخ کنید وقتی حجم هویجها کم شد و نرم شدند شکر اضافه کنید و بستگی به ذائقه خودتون داره و در آخر ابغوره اضافه کنید تا مزه ملس پیدا کنه. مرغهارو که بهتره تکه هاش کوچیک باشه رو فقط با پیاز ریز خرد شده و نصف استکان زعفران دم شده و نمک بپزید (بدون آب )چون خود مرغ و پیاز آب میندازن و درشو ببندید تا پخته بشه و آبش کشیده بشه و در آخر پخت کمی روغن زیتون تا براق بشن و کمی تفت بدید با همون روغنی که ریختید .میتونید هویج رو با برنج مخلوط کنید میتونید مثل من کنار برنج بزارید
از آب مرغ سوپ درست کردم.سوپ جو:جو رو از شب قبل خیسوندم بعد به آب مرغ اضافه کردم وقتی پخت با کوشتکوب برقی
کمی له کردم و بهش هویج زدم وقتی هویج پخت قارچ رو بهش اضافه کردم و کمی از سینه مرغ رو که جدا کرده بودم توش ریش کردم.و در آخر شیر پر چرب بهش زدم و کمی کره برای عطر و بوی این سوپ.فوقالعاده ست
طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما