پیراشکی قلبی برای شب عید

پیراشکی قلبی برای شب عید


مواد لازم برای تهیه  پیراشکى قلبى

  1. آرد ۳ لیوان
  2. روغ مایع ۶ قاشق غذاخوری
  3. نمک ۱ قاشق چایخوری
  4. تخم مرغ ۱ عدد
  5. شیر یا آب ۱ لیوان
  6. خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
  7. شکر ۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه پیراشکى قلبى :

خمیر مایه، شیر ولرم که دست نسوزه و ۲ قاشق چایخوری شکر را داخل ظرفى ریخته مخلوط کرده و ۱۰ دقیقه اجازه مى دهیم تا مایه عمل کف کند بعد در ظرف دیگرى مابقى شکر، تخم مرغ، روغن و نمک را با هم مخلوط کرده تا یکدست شوند و خمیر مایه آماده را با چند قاشق آرد مخلوط کرده و به مواد قبلى اضافه کرده هم زده و سپس مابقى آرد را کم کم اضافه کرده تا جایى که خمیر جمع و به دست نچسبد روى سطحى آرد بپاشید و ۱۰ دقیقه خمیر را ورز بدهید و روى سطح کار بکوبید و باز کنید که خمیر نرم و لطیفى بدست بیاید.
بعد خمیر را داخل کیسه نایلون در جاى گرم به مدت یک ساعت استراحت مى دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود و پف کند. این خمیر بسیار عالى و بافت و ماندگارى خوبى دارد و کار با آن بسیار راحت است و تا چند روز در یخچال می توانید نگه دارى کنید این خمیر ترد و سبک و مناسب براى انواع غذاها، پیراشکى، کلوچه، نان صبحانه، پیتزا و نان هاى شکم پر هست یا به تنهایى در روغن سرخ کنید مى توانید استفاده کنید.

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما