طرز تهیه کباب تابه ای

طرز تهیه کباب تابه ای


کباب تابه‌ای یکی از خوراک‌های ایرانی‌است که اغلب از گوشت گوسفندی چرخ‌کرده برای تهیهٔ این غذا استفاده می‌شود. زمان لازم برای تهیه این خوراک ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
آموزش تهیه کباب تابه ای :
دویست و پنجاه گرم گوشت چرخ کرده و یک عدد پیاز متوسط و نمک به مقدار لازم خوب باهم مخلوط میکنیم و به اندازه ی یه نارنگی از مخلوط گوشت و…. ور میداریم و توی کف دست به شکل کباب پهن میکنیم و انتقال میدیم توی تابه ای از قبل یکم با روغن مایع چرب کردیم
و بعد گوجه ها را از وسط نصف میکنیم و کنار کبای ها می چینیم و در ماهی تابه رو می بندیم تا کباب ها خوب مغز پخت بشن و بعد تو یه شیر داغ کن نصف قاشق غذاخوری رب و یک قاشق روغن می ریزیم و رب رو تفت میدیم تا خامی رب گرفته بشه و بعد نصف استکان آب جوش اضافه کرده و مخلوط میکنیم و می ریزیم روی کباب ها و دوباره در ماهی تابه رو می بندیم تا خوب بپزه

 

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما