قالب وردپرس

کباب ترش، کباب محلی گیلانی

خورش مرغ ترش شمالی
طرز تهیه خورش مرغ ترش شمالی
اسفند ۱۹, ۱۳۹۵
۱۰ مقصد گردشگری برای سفرهای نوروزی
اسفند ۱۹, ۱۳۹۵

گوشت( فیله گوساله ):۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
پیاز : یک عدد بزرگ
گردو: حدود ۵۰ گرم
آب انار ترش :تقریبآ نصف پیمانه (بستگی به ذائقه خودتون داره )
سبزی معطر :چوچاق و خالواش حدودآ دوقاشق غذاخوری (به جای این سبزیها میتونین از نعنا گشنیز و جعفری هم استفاده کنین .البته با چوچاق خیلی خیلی خوشمزه تر میشه )
رب انار ترش : ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم

DSC01008.JPG
طرز تهیه :
پیاز و گردو و سبزی های معطر رو داخل مولینکس میریزم و بعد از میکس شدنشون آب انار ترش و رب انار ترش که با یه قاشق اب رقیق شده و نمک و فلفل خوب مخلوط میکنیم و گوشتهامون رو توش به مدت سه تا ۴ ساعت میخوابونیم(تو یخچال)
بعد گوشتها رو به سیخ کشیده و کباب میکنیم

 

 

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما