کوفته‌ی لبنانی، لذیذ و متفاوت

کوفته‌ی لبنانی، لذیذ و متفاوت


کسانی که علاقمند به چشیدن غذاهای متنوع و رستوران گردی هستند،  حتما می دانند که کشورهای عربی غذاهای مختلف و خوش طعمی دارند و از تنوع غذایی زیادی برخوردارند.

آشنا شدن با غذاهای محبوب کشور های عربی زمان زیادی می طلبد اما در همین راستا  قصد داردیم  به لبنان، این کشور غنی از لحاظ تمدن و فرهنگ و هنر سفر کنیم و غذاهای متنوعش را امتحان کنیم

از میان کشور های عربی، لبنان به طعم های خاص و ادویه های گوناگون شهره است و طیف وسیعی از غذاهای سنتی ، سالادهای بی نظیر مثل تبوله و شیرینی های خوشمزه را شامل می شود که در آینده به آن ها خواهیم پرداخت.

کوفته‌ی لبنانی، یکی از انواع کوفته است که با روش پخت کوفته‌هایی که ما با آن آشنا هستیم، متفاوت است. برای آشنایی با روش پخت و مواد اولیه‌ی این کوفته‌ی لذیذ، با ما همراه باشید.

کوفته‌ی لبنانی، لذیذ و متفاوت

مواد لازم کوفته‌ی لبنانی:

گوشت چرخ کرده: نیم کیلو

سیر رنده شده: یک قاشق چایخوری

پیاز رنده شده: یک چهارم پیمانه

جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه

سرکه‌ی سیب: یک قاشق غذاخوری

نمک: دو قاشق چایخوری

فلفل سیاه: کمی

دارچین: کمی

مواد لازم برای سس کوفته:

آرد: یک پیمانه

آب: سه پیمانه

سیر رنده شده: یک قاشق سوپخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

فلفل: کمی

طرز تهیه:

در ظرفی مناسب، گوشت را به همراه سیر، پیاز، جعفری و سرکه‌ی سیب، به خوبی مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.

پس از آن، نمک و فلفل و دارچین را به مواد اضافه می‌کنیم و ورز دادن را ادامه می‌دهیم تا مواد به خوبی منسجم شوند.

ظرف حاوی مواد کوفته را به مدت بیست دقیقه داخل یخچال قرار می‌دهیم.

برای آماده کردن سس، آرد، آب و سیر رنده شده را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم. مخلوط را به آرامی هم می‌زنیم و نمک و فلفل را نیز به آن اضافه می‌کنیم. هم زدن را ادامه می‌دهیم تا مواد قوام آیند.

از مواد کوفته به اندازه‌ی گلوله‌ی کوچکی جدا کرده و به آن شکل می‌دهیم و سپس، در روغن داغ، سرخ می‌کنیم.

کف ظرف سرو کوفته را با سسی که آماده کرده‌ایم می‌پوشانیم و کوفته‌های آماده شده را روی سس، می‌چینیم. برای تزیین می‌توانیم از زعفران آب کرده و جعفری خرد شده، استفاده کنیم.

 

منبع : تابناک با تو

طرز تهیه 15 نوع شیرینی خوشمزه و ساده برای عید
دریافت کتاب
دریافت جدیدترین محصولات ما