قالب وردپرس
نگاهی به سوغات رنگارنگ و خوشمزه لرستان
فروردین ۷, ۱۳۹۶
کدام استان بالاترین نرخ بیکاری را دارد؟
فروردین ۷, ۱۳۹۶
کیک اسفناج با خامه پنیری-میوه ای
برای کیک:
۴۵۰ گرم اسفناج یخ زده
۴ تخم مرغ
۲ پیمانه آرد
۱ و ۱/۳ پیمانه روغن مایع
۱ پیمانه پر شکر
۳ قاشق چایخوری بکینگ پودر
وانیل(اختیاری)

برای خامه:
۵۰۰ میلی لیتر خامه
۵۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه
۳/۴ پیمانه پودر شکر
۱ونیم پیمانه بلوبری(اختیاری)
۲ پیمانه تمشک قرمز(اختیاری)
کیک اسفناج با خامه پنیری-میوه ای

کیک اسفناج با خامه پنیری-میوه ای



آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنین و الک کنین.اسفناج هارو که از فریزر درآوردین و به دمای اتاق رسیده رو کاملا بگیرین، میتونین از الک استفاده کنین، بعد با ۱/۳ پیمانه از روغن مایع مخلوط کنین و داخل مخلوط کن بریزین و مخلوط کنین تا کاملا پوره شه،تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنین حدود ۷ دقیقه، بعد همونجور که دارین با همزن میزنین، پوره اسفناج و بقیه روغن مایع رو اضافه کنین.سپس در ۳ مرحله آرد رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.مایع کیک رو داخل قالبتون که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین، حدود ۵۰-۶۰ دقیقه در فر گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین تا تستر و یا خلال دندان چوبی تمیز دربیاد از توش.کیک رو از فر دربیارین و بزارین تا کاملا سرد شه، بهتره بپوشونین با سلفون و ۱ شب بزارین یخچال.بعد به ۳ لایه تقسیم کنین ولی لایه آخری خیلی نازکتر باشه، چون قراره بادست خرد کنین روی کیک.

خامه ،پنیر ماسکارپونه و پودر شکر رو خوب بزنین تا فرم بگیره.از این خامه مقداری بردارین و به بقیش، بلوبری و تمشک قرمز اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین،(چون پیدا کردن این میوه ها در ایران سخته، میتونین بجاش از میوه های دلخواه دیگه استفاده کنین ویا اضافه نکنین).
کیک اسفناج با خامه پنیری-میوه ای

کیک اسفناج با خامه پنیری-میوه ای


بعد خامه رو به دو قسمت تقسیم کنین و مثل عکس روی هر لایه کیک، یک لایه خامه بدین، بعد لایه آخر و اطراف کیک اون خامه ساده که کنار گذاشتین رو بدین و روش لایه نازکتر کیک رو پودر کنین.کیک رو حداقل ۳ ساعت بزارین یخچال و یا بهتره ۱ شب بمونه یخچال.قبل از سرو هم میتونین با میوه های دلخواه تزیین کنین