این تنبل پرخاصیت

کدو تنبل یکی از آن صیفی هایی است که در روزهای زمستان آن هم زمستان های کرونایی مصرف آن توصیه می شود.

این تنبل پرخاصیت

حکیم نیوز: قصه کدو قلقله زن جزو اولین قصه های دوران کودکی ماست، زنی کهنسال درون یک کدو تنبل غلتان. کدو تنبل یکی از آن صیفی هایی است که در روزهای زمستان آن هم زمستان های کرونایی مصرف آن توصیه می شود. طبیعت کدو حلوایی سرد و تر است در صد گرم کدو موادی مثل: آب، پروتئین، چربی، هیدرات کربن، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم و نیاسین ویتامین a و c در آن موجود است.

خواص درمانی کدو حلوایی شامل موارد زیر است:

  • اگر آن را بخورید، انسداد مجاری ادرار را باز می کند، مدر است برای رفع یرقان و انواع سرطان ها نیز مفید است و خطر ابتلا به سرطان ریه، نای، معده، مثانه، حنجره و پروستات را کاهش می دهد.
  • این صیفی اگر با شکر پختاه و خورده شود قدرت حافظه را زیاد می کند، عطش را تسکین می دهد، برای افراد گرم مزاج و صفراوی غذای مناسبی است، گرمی و التهاب کبد را فرو می نشاند.
  • آن را سرخ کنید و بخورید اسهال را بند می آورد.
  • برای زیبایی پوست مقداری کدو حلوایی را پخته و له کنید و به صورت ماسک به صورت بزنید، این عمل باعث شفاف شدن پوست می شود.

کدو برای افراد کهنسال و سردمزاج مناسب نیست و بهتر است ساکنان مناطق سردسیر از خوردن آن اجتناب کنند زیرا باعث سستی و بی حسی معده و روده ها می شود و ایجاد نفخ و بی اشتهایی می کند و باعث قولنج می گردد.

منبع: اسرار گیاهان دارویی/ احمد حاجی شریف(عطار اصفهانی)