با این غذاها در برابر کرونا ویروس انگلیسی واکسینه شوید
یک متخصص تغذیه توصیه کرد: در شرایط کرونایی بهتر است افراد گیاهان ضد التهابی شامل سیر، زنجبیل، زردچوبه و فلفل و سبزیجات از قبیل کدو حلوایی و کلم قرمز و.... ، را در برنامه غذایی خود داشته باشند و از مواد غذایی مانند قندهای ساده و نبات، فست فودها و غذاهایی که با روغن جامد طبخ می شود، دوری کنند چرا که این مواد غذایی میتواند سیستم ایمنی بدن افراد را تضعیف کند.

به گزارش حکیم نیوز: دکتر گلبن سهراب، عضو هیئت علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در رابطه با راهکارهای تغذیه ای پیشگیر از کرونا اظهار داشت: دریافت زیاد مایعات بدون کافئین به آحاد جامعه توصیه میشود. چرا که مایعاتی همچون چای، قهوه و نوشابههای مشکی که کافئین دارند موجب دفع آب از طریق ادرار با سرعت بالایی میشوند. اما آب باید در بدن باقی بماند تا سیستم ایمنی بدن، عملکرد بهتری داشته باشد.
به گفته وی در شرایط کرونایی بهتر است افراد گیاهان ضد التهابی شامل سیر، زنجبیل، زردچوبه و فلفل و سبزیجات از قبیل کدو حلوایی و کلم قرمز و.... ، را در برنامه غذایی خود داشته باشند و از مواد غذایی مانند قندهای ساده و نبات، فست فودها و غذاهایی که با روغن جامد طبخ می شود، دوری کنند چرا که این مواد غذایی میتواند سیستم ایمنی بدن افراد را تضعیف کند.
سهراب در پایان درباره بهداشت مواد غذایی در شرایط کرونا گفت: درباره انتقال کرونا از طریق مواد غذایی مستنداتی وجود ندارد، اما غذا خوردن در کافی شاپ و رستورانها به دلیل اینکه مجبور به برداشتن ماسک میشویم، خطر انتقال بیماری تشدید میشود؛ بنابراین توصیه ما این است که غذای بیرون را در خانه پس از گرم کردن، مصرف کنیم.