خواص مرغ پنج نرخی
در شرایطی که قیمت مرغ به شکل افسار گسیخته ای در بازار بالا رفته و شاهد اعلام قیمت های متفاوتی برای این محصول توسط مسولان مختلف و واحد های صنفی هستیم باید بدانیم گوشت مرغ بیشترین استفاده خوراکی و خواص و مزایای را برای بدنمان به همراه دارد.

حکیم نیوز:محققان طب سنتی با اشاره به اینکه هرچه مرغ چاقتر باشد، رطوبت زیادتری در بدن تولید میکند و استفاده آن چندان سفارش نمیشود، اما افرادی که فعالیت بدنی تقریبا کمی دارند، استفاده گوشت پرندگان زیادتر از چرندگان سفارش میشود.
هر آن چیزی که درباره استفاده گوشت مرغ باید بدانید
گوشت مرغ خانگی گوشت میانه رو و متوسطی هست که رنگ پوست را ترقی می دهد و مصرف کردن آن مزایای فراوانی دارد. علاوه بر این، خوب ترین نوع مرغ، مرغی است که دارای تحرک باشد نه اینکه در محلی مانند مرغداری حفظ شود و با تغذیه تصنعی رشد کند، ولی در محلهایی که بصورت تصنعی مرغ را حفظ میکنند، چون هم غذای طبیعی استفاده نمیشود و هم فعالیت بدنی در حد قدر کفایت نیست مواد زاید در بدن مرغ جمع میشود و در دستاورد استفاده اکثر از حد آن ضررهایی بهمراه خواهد داشت.
گوشت مرغ، مخصوصا گوشت سینه مرغ که چربی بسیار کمی دارد، برای تقویت مغز، تصفیه پوست و بهبود وضعیت معدههای مرطوب مفید است. توصیه میشود حین طبخ مرغ، از ادویههای گرم مانند فلفل، خردل، دارچین و... استفاده شود که بهعنوان مصلحات غذایی گوشت مرغ هستند.
با توجه به این نکته که هرچه مرغ چاقتر باشد، رطوبت زیادتری در بدن تولید می کند، باید بدانید میزان حرارت گوشت مرغ نسبت به حرارت گوشتهای قرمز وگوشت گوسفند کمتر است و اینکه به اصطلاح گفته میشود سرد است به این معنی است نه اینکه طبع آن سرد باشد.
بهترین زمان ذبح و مصرف مرغ، قبل از شروع دوران تخمگذاری و درمورد خروس، اوایل شروع به خواندن است. گوشت جوجه گرمی و خشکی بیشتری دارد؛ بنابراین به اعتدال نزدیکتر است و سریعتر از بدن دفع میشود، لذا گرم مزاج ها نباید در مصرف آن زیادهروی کنند.