سوپ لبو؛ یک انتخاب عالی برای روزهای سرد

سوپ لبو با رنگی چشم‌نواز و طعمی منحصر به فرد، یک انتخاب عالی برای روزهای سرد است.

سوپ لبو؛ یک انتخاب عالی برای روزهای سرد

به گزارش حکیم نیوز: سوپ لبو با رنگی چشم‌نواز و طعمی منحصر به فرد، یک انتخاب عالی برای روزهای سرد است. این سوپ که غلظتی خامه‌ای دارد، فقط از سبزیجات تهیه شده و سرشار از ویتامین و آنتی‌اکسیدان است. از همین رو به سوخت و ساز انرژی در بدن ورزشکاران، بیماران دیابتی، بهبود گوارش و هضم غذا کمک شایانی می کند. در ادامه به طرز تهیه این سوپ خوش رنگ و خوشمزه می پردازیم.

مواد لازم

پیاز قرمز: 1 عدد

کرفس:  1 شاخه

شوید خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

عصاره سبزیجات: 4 فنجان

روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

ماست: برای سرو

لبو: 500 گرم

برای طعم بهتر سوپ لبو بهتر است لبوها را در فر بپزید، اما اگر از قبل لبوی آب‌پز داشتید نیز می‌توانید از آن استفاده کنید.

طرز تهیه

1- فر را با حرارت ۲۰۰ درجه‌ سانتی‌گراد گرم کنید. پس از شستن لبوها، سر و ته آنها را جدا و خردشان کنید. لبوهای خردشده را روی یک سینی مخصوص فر بچینید و یک قاشق از روغن را روی آنها بریزید و مخلوط کنید تا همگی به روغن آغشته شوند. سینی را برای حدود ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا جایی که کاملا پخته شوند.

2- یک قاشق روغن باقی‌مانده را در تابه گرم کنید و پیاز و کرفس را برای ۵ دقیقه در آن تفت دهید. سپس لبوهای پخته، عصاره سبزیجات و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. صبر کنید تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید تا ۵ دقیقه در همین حال بماند.

3- شوید خردشده را اضافه کنید و سوپ را از روی حرارت بردارید. در این مرحله باید به کمک گوشتکوب برقی یا مخلوط‌‌‌کن، سوپ را پوره کنید.

4- سوپ پوره شده را در ظرف سرو بریزید و با کمی ماست و چند برگ شوید تزئين کنید.