طرز تهیه تارت گوشت؛ زیبا و خوشمزه

تارت گوشت ظاهری زیبایی و طعمی دلپذیر دارد که همین امر این غذا را به غذایی لذیذ برای تمام گروه های سنی تبدیل کرده است. به همین خاطر می توان گفت که این غذای لذیذ و زیبا گزینه ای مناسب برای جشن تولد، سالگرد ازدواج و.... است.

طرز تهیه تارت گوشت؛ زیبا و خوشمزه

به گزارش حکیم نیوز: اگر برای مهمانی های خود به دنبال یک فینگر فود خوشمزه می گردید ما به شما تارت گوشت را پیشنهاد میکنیم. هر کدام از این مینی تارت‌ها یک لقمه خوشمزه از خمیر فیلوی برشته، گوشت چرخ‌کرده و پنیر موزارلا هستند. مینی تارت گوشت برای پذیرایی از مهمانان، شام سبک و ترغیب کودکان به غذا خوردن گزینه مناسبی است. طرز تهیه تارت گوشت مینی را در ادامه بخوانید و این خوشمزه کوچک را حتما امتحان کنید.

مواد لازم

خمیر فیلو: دو بسته

ریزه: نیم قاشق چای خوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری

نمک: یک چهارم قاشق چای خوری

پنیر موزارلا: نیم پیمانه

سس گوجه فرنگی: نیم پیمانه

سیر رنده شده: یک قاشق چای خوری

پیاز سفید: نیم پیمانه

گوشت گوساله (چرخ کرده): 340 گرم


برای خوشمزه شدن مایه داخل مینی تارت گوشت از نیم پیمانه سس گوجه‌فرنگی استفاده می‌شود، پیشنهاد ما این است که سس مارینارا را انتخاب کنید که با سبزیجات معطر خود مزه بهتری به تارت شما می‌بخشد. برای پنیر روی تارت‌ها نیز می‌توانید از انواع پنیرهای موزارلا، چدار یا پنیر مکزیکی استفاده کنید.

طرز تهیه تارت گوشت مینی

1- دمای فر را روی ۱۷۵ درجه‌ سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

2- پیاز و سیر را به همراه کمی روغن در تابه‌ای نچسب تفت دهید تا سبک شوند. گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا باز شود. سپس سس گوجه‌فرنگی (یا سس مارینارا)، زیره، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر بپزید.

3- ورقه‌های خمیر فیلو را درون قالب تارت مینی قرار دهید و لبه‌های آن را با دست فیکس کنید. مایه گوشتی را با قاشق درون خمیرها بریزید و روی آنها را با پنیر رنده‌شده بپوشانید.

4- قالب‌ را برای ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید، زمانی که رنگ خمیر طلایی و پنیر ذوب شد، تارت گوشت شما آماده است. می‌توانید روی مینی‌ تارت‌ها را با زیتون حلقه‌‌ای و خامه ترش تزئین کنید.