نسخه طب سنتی برای بازگشت حس بویایی و چشایی بیماران کرونایی

محقق طب سنتی به راه حل ترمیم و بازگشت حس چشایی و بویایی مبتلایان به کرونا اشاره کرد و گفت: مبتلایان با مصرف برخی مواد غذایی می ‌توانند روند بازگشت حس چشایی و بویایی را تسریع کنند.

نسخه طب سنتی برای بازگشت حس بویایی و چشایی بیماران کرونایی

به گزارش حکیم نیوز، یکی از مشکلاتی که بیماران کرونایی با آن دست و پنجه نرم می کنند از دست دادن حس بویایی و چشایی پس از ابتلا به این بیماری است. برخی بیماران می گویند تا هفته ها حس بویایی ندارند و این موضوع آن ها را نگران می کند.

 سید ابوالفتح شیرمردی از محققان طب سنتی علت از دست دادن حس چشایی و بویایی را به علت ضعف در ریه و معده بیماران دانست که در هر بیماری شدت آن متفاوت است و اظهار داشت: بیماران کرونایی نگران از دست دادن این احساس خود نباشند، آن ها می توانند با تقویت معده و ریه خود با برخی مواد غذایی همچنین داروهای گیاهی چشایی و بویایی خود را به دست آورند.

این محقق طب سنتی با اشاره به توصیه های طب سنتی برای بازگرداندن حس بویایی و چشایی گفت: مصرف گوشت کباب شده، عسل، جینسینگ و بره موم از فرآورده‌های عسل برای تقویت معده و ریه توصیه می‌شود.

به گفته وی، بره موم خاصیت آنتی‌بیوتیک دارد و موجب تقویت بدن نیز  می‌شود.

شیرمردی با تاکید براینکه مبتلایان برای تقویت معده و بازگشت حس بویایی و چشایی، می‌توانند سیاهدانه  و عسل را به نسبت یک به سه مخلوط و روزانه دو قاشق استفاده کنند ادامه داد: خوردن کندرخوراکی در آبجوش، هل، دارچین، دود اسفند، بخور اسفند و کندر نیز موثر است.

محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری به تاثیر ویروس کرونا به صورت سیستماتیک بر اعضای بدن اشاره کرد و عنوان کرد: بیش ‌ترین اعضایی که تحت تاثیر این ویروس قرار می ‌گیرند ریه و معده است، علاوه براینکه کرونا بر روی کلیه، مثانه و طحال نیز تاثیر می ‌گذارد و موجب ایجاد ضعف و درد در عضلات دست و پا نیز می ‌شود.