نوشیدنی سفید اما خطرناک

دکتر جوزف مرکولا بیش از بیست سال از عمر خود را صرف درمان پوکی استخوان در بیماران کرده است شیر غیرپاستوریزه را جایگزین سالمی برای شیرهای پاستوریزه می داند

نوشیدنی سفید اما خطرناک

به گزارش حکیم نیوز: نوشیدنی سفید رنگی که پای ثابت صبحانه در بسیاری از کشورهای دنیا و به ویژه کشورهای درحال توسعه است، این روزها مصرف آن مورد تردید جدی از سوی پزشکان جهان قرار گرفته است، اینکه آیا باید شیر پاستوریزه مصرف کرد یا نه موضوع قابل توجهی است که پایگاه اینرنتی هاف پست در مقاله ای با عنوان« شما نباید شیر پاستوریزه بنوشید» به آن پرداخته است، در این مقاله دکتر جوزف مرکولا که بیش از بیست سال از عمر خود را صرف درمان پوکی استخوان در بیماران کرده است، او شیر غیرپاستوریزه را جایگزین سالمی برای شیرهای پاستوریزه می داند که منبع برجسته ای از مواد مغذی از جمله باکتری های مفیدی مانند لاکتوباسیلوس، اسیدوفیلوس ، ویتامین ها و آنزیم ها است.

من توصیه نمی کنم!

این پزشک متخصص با توصیه جدی نسبت به عدم مصرف شیر پاستوریزه علت اصلی مخالفتش با این نوشیدنی سفید را مرده بودن شیر و نداشتن ارزش غذایی واقعی برای مصرف کننده می داند او می نویسد: آنزیم های با ارزش در فرایند پاستوریزه کردن شیر از بین می روند و  ویتامین هایی (مانند A ، C ، B6 و B12) کاهش می یابند، پروتئین های شکننده شیر به طور بنیادی از حالت افزایش پروتئین، به تنظیمات غیرطبیعی اسید آمینه تبدیل می شوند این فرایند موجب آسیب جدی برای سلامتی افراد می شود و عمل ریشه کنی باکتری های مفید به خودی خود بیماری زاست.

یک جایگزین سالم

مرکولا باتوجه به نتایج تحقیقات معتبر علمی در کنار توصیه به منع مصرف شیر پاستوریزه اینطور عنوان می کند: جایگزین سالم برای شیر پاستوریزه، شیر غیرپاستوریزه یا خام است که منبع غنی مواد مغذی از جمله باکتری های مفیدی مانند لاکتوباسیلوس، اسیدوفیلوس، ویتامین ها و آنزیم ها است و یکی از بهترین منابع کلسیم در دنیا به شمار می رود.

شیر پاستوریزه موجب ایجاد آلرژی در افراد می شود اما افرادی که سالها به شیر پاستوریزه حساسیت دارند به طور معمول می توانند شیر خام بخورند و حتی موجب سلامتی و رشد و ترمیم بافت های آنها فرسوده شده و ضد آلرژی و حساسیت خواهد بود.

با این حال ، برخی از افراد هنوز ممکن است هنگام مصرف  شیر خام مشکلاتی مانند احتقان دستگاه تنفسی فوقانی را تجربه کنند و به نظر می رسد ریشه این مشکل در تفاوت بین نژاد گاوهای شیرده باشد.

گاوهای مختلف، شیرهای مختلف

دکتر مرکولا در پایان مقاله اش به صنعت پرورش دام در دنیا می پردازد و از شیوه های مختلف پرورش گاو می گوید و می نویسد: شیوه های پرورش گاو و نژادهای مختلف، سبب تقاوت در تولید شیر می شود گاوهای به اصطلاح A1 نژادهای "جدیدتری" هستند که حدود 5000 سال پیش دچار جهش آمینو اسید خاصی شده اند در حالیکه نوع دیگری از گاوها که به A2 شهرت دارند، نژاد قدیمی تری هستند که این جهش را در ژنوم های خود تجربه نکرده اند.

منبع:

https://www.huffpost.com