کشورهای دنیا برای طب سنتی در ساختار درمانی اعتبار قائلند
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ما باید از ظرفیت طب ایرانی استفاده کنیم و با استفاده از تربیت یافتگان و دانش آموختگان در همراه کردن طب رایج برای بهبود حال بیماران وارد عمل شویم. همچنین از این دانش در حوزه اقتصاد مقاومتی نیز بهره ببریم.

حکیم نیوز: دکتر امیر هومن کاظمی متخصص طب سنتی در نخستین دوره آموزشی ویژه خبرنگاران حوزه سلامت با موضوع طب سنتی در ایران که به همت دفتر طب مکمل و ایرانی وزارت بهداشت برگزار شد با تبیین کلید واژه طب ایرانی به رویکرد علم محور این طب در دانشگاه ها پرداخت و گفت:در کشورهای مختلف دنیا طب سنتی از جایگاه مناسبی برخوردار است از سال گذشته دو واحد طب سنتی در کشور ما نیز برای دانش آموختگان پزشکی گنجانده شد و باعث شد تا پزشکان با کاربردهای علمی طب سنتی آشنا شوند.
وی با نگاهی به جایگاه معتبر تاریخی و علمی این دانش در کشور و رویکرد مثبت سازمان جهانی بهداشت به استفادذه از ظرفیت های طب سنتی و بومی در نظام سلامت اظهار کرد: اقدامات در زمینه طب ایرانی و مراکز علمی در دانشگاه ها به اندازه کافی خبری نشده است و ایران در این زمینه بسیار جلوتر و پیشتازتر از سازمان جهانی بهداشت در خصوص طب مکمل و سنتی هستیم و با داشتن فضای آکادمیک زیرساخت کافی برای طب سنتی را دارا بوده ایم.
کاظمی تأکید کرد: در حال حاضر کشورهای دنیا برای طب سنتی در ساختار درمانی خود اعتبار قائل شده اند در چین 70 الی 80 درصد از طب سنتی و مکمل در کنار طب جدید برای درمان کرونا استفاده شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه به همراهی طب ایرانی و مکمل با طب نوین برای بهبود کیفیت زندگی بیماران پرداخت و گفت: ما باید از ظرفیت طب ایرانی استفاده کنیم و با استفاده از تربیت یافتگان و دانش آموختگان در همراه کردن طب رایج برای بهبود حال بیماران وارد عمل شویم. همچنین از این دانش در حوزه اقتصاد مقاومتی نیز بهره ببریم.
وی در پایان تصریح کرد: طب سنتی و مکمل در پی استفاده از ظرفیت های بزرگ از طریق یافته های بسیار، برای زندگی نسل فعلی و آیندگان است.
در این نشست همچنین دکتر آرمان زرگران به بیان تاریخچه طب سنتی در ایران پرداخت و با بررسی اسناد و شواهد به جا مانده تاریخی و تمدنی در ایران کهن تا دوره معاصر اهمیت توجه به طب را در تمدن ایرانی بازگو کرد.